موتور پله برقی بدون شک یکی از مهم ترین اجزای این سازه است که تاثیر بسیار زیادی در روند کاری آن دارد. این موتور ها معمولا از نوع چهار یا شش قطبی بوده و هرگاه تعداد قطب های موتور افزایش یابد، مکانیزم حرکتی آن نیز نرمتر خواهد گردید. موتور پله برقی یا در موتور خانه واقع در ایستگاه بالا تعبیه می شود و یا در داخل سازه اصلی مستقر می گردد که این بستگی به برند و مدل پله برقی دارد. شیندلر آلمان، الکمپ ایتالیا، البرتو ساسی ایتالیا، جم ایتالیا، میتسوبیشی ژاپن و هیتاچی ژاپن، معتبر ترین برندهای سازنده پله برقی در جهان به شمار می روند. موتور وظیفه تولید و انتقال قدرت و تغییر گشتاور (قدرت)، دور موتور و نیز جهت حرکت را بر عهده داشته و از این طریق، موجب حرکت قطعات مکانیکی این سازه می شود.

قیمت موتور پله برقی

موتور پله برقی از اجزای مهم این سازه است و قیمت نسبتا بالایی دارد. شاید بتوان موتور را یکی از گران ترین اجزای پله برقی به شمار آورد. مدل، ظرفیت، کیفیت ساخت و برند، مهم ترین معیارهای برای قیمت گذاری این قطعه به شمار می روند. موتورهای آلمانی معمولا گران تر هستند و کیفیت ساخت بسیار بالایی در مقایسه با دیگر مدل ها دارند. با این حال متورهای ژاپنی و ایتالیایی هم علاوه بر قدرت و کیفیت بالا، قیمت نسبتا بالایی هم دارند. ظرفیت هر موتور بسته به ساختار پله برقی متفاوت است و باید در هنگام نصب، در نظر گرفته شود. برای اطلاع دقیق تر از قیمت موتور پله برقی و مدل های مختلف آن می توانید از دیگر بخش های وب سایت دیدن کنید.

انواع موتور پله برقی

موتور پله برقی مدلها و ظرفیت های متنوعی دارد. این موتور معمولا کوپل شده با گیربکس است و نیروی الکتریکی را به نیروی مکانیکی تبدیل کرده و توسط زنجیر پله برقی و به کمک چرخ دنده ای بزرگ به استپ چین پله برقی منتقل می نماید. به طور کلی موتور پله برقی ها را با توجه به مواردی مانند طول پله برقی، ارتفاع و عرض آن محاسبه و انتخاب می کنند. پله هایی با عرض کمتر و طول مسیر پایین به موتور ۵.۵ کیلوات نیاز دارند. هرچه عرض و ظرفیت پله بیشتر شود، موتور ها به ۷.۵ یا ۸ کیلووات تغییر می کنند. در نهایت پله برقی های سنگین و بزرگ نیز از موتور هایی با توان ۱۱ کیلوات استفاده می کنند.

موتور گیبرکس پله برقی

مشخصات فنی موتور پله برقی

موتور پله برقی گیربکس هایی دارد که مشخصات انواع آنها عبارت است از:

  • چرخ دنده ساده

در این نوع از چرخ دنده‌ها، محور پله‌ها و دستگیره با زنجیر به حرکت در می‌آید.

  • چرخ و پیچ حلزون

عملکرد این مدل بهتر از مدل چرخ دنده است. چراکه با وجود حرکت پله ‌ها و دستگیره با زنجیر، ساختار اصلی موتور از پیچ حلزون استفاده می ‌کند تا راندمان کاری موتور افزایش پیدا کند.

  • چرخ دنده خورشیدی یا سیاره‌ ای

انتقال حرکت گیربکس در این مدل، به وسیله تعدادی چرخ دنده صورت می ‌گیرد. این نوع چرخ دنده به نسبت چرخ‌ دنده‌ های دیگر دارای بالاترین راندمان است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *